Bagom bloggen – Sabseofficial

Jeg vil gerne fortælle jer hvorfor jeg valgte at starte min blog!❤️

 

 

Jeg havde aldrig haft tanken om at starte en blog. 1 fordi jeg var bange for hvad folk ville synes og jeg var bange for hvad folk ville skrive/sige til den 2 fordi jeg ikke selv følte at jeg havde noget interessant at skrive om.. Snakken startede da jeg var med min mor, min mors ven og min kæreste i byen her i Søllested hvor jeg bor og der kommer så en bekendtskab hen til mig og snakker og sådan lidt. Hun siger så til mig ”Sabs, hvorfor starter du ikke en blog? Du har selv været meget igennem, du stærk og du kender en masse kendte du kan skrive om”. I starten tænkte jeg over hvorfor det skulle være spænende for folk at læse om mig, der intet har gjort for at folk skulle vide hvem jeg er. Jeg tænkte meget over det i nogle dage og snakkede med kæresten om det. Og egentlig så havde vi snakket om at lave en blog sammen, men det ville blive langt mere indviklet, fordi at når man laver en blog sammen, handler det om begge personer samtidig og da vi kun har været sammen i 3 måneder i går faktisk, så har vi jo ikke forfærdeligt meget at skrive om, for at holde bloggen i gang og min kæreste har sin skole og fodbold at passe + han måske har en lille ide om at han måske er ordblind, så hans stavning og læsning er til tider ikke lige skarpe. Nogengange er det så sjovt at hører ham læse noget højt, han er SÅ cute! Selv når jeg hader ham, elsker jeg ham… ? Men det er ikke ham det her indlæg handler om, måske en dag jeg kan lave et om ham. Pointen er at jeg kun ville være aktiv på bloggen og nogle folk der skriver kommentarer er meget efter en og han fortjener ikke at skulle nedgøres af nogen vi ikke kender pga de problemer. Jeg har allerede modtaget kommentarer der stikker til mig, fordi jeg har lavet nogle fejl jeg ikke lige har set inden jeg udgav indlægget, men det er sådan det kan gå og sådan vil det være. Jeg fik gennemtænkt det her blogger halløj og tænkte at folk ikke skulle have lov til at stoppe mig. Det kunne være hyggeligt at sidde og rode med det og om det bliver en ”stor” blog eller ej, så kommer jeg ud med det jeg vil og det er det vigtigste. Jeg starter min blog op og er meget forsigtig med hvad jeg skriver, igen mest for at undgå dumme kommentarer fra folk. Men som tiden gik og jo flere indlæg jeg lagde op, jo mere åbnede jeg op for mig selv og hvem jeg er. Jeg satte mig for allerede på dag 1 at jeg ikke ville gå i dybten med min egen mobning og fortælle om den, eftersom det er så længe siden og for mig er det et overstået kapitel. Folk der har læst min blog, kender meget kort til at jeg er blevet mobbet og til få af de ting jeg har været ude for, men det er det. De fleste blogs nu til dags handler om mobning og hvordan folk er blevet mobbet som små osv og sådan en blog vil jeg bare ikke have. jeg vil have en støttende og positiv blog, som overhovedet muligt. Fx det indlæg jeg har lavet der handler om at være falsk er jo ikke så positivt igen, men nogle af de ting jeg har skrevet kan hjælpe folk og jeg er ret sikker på at de ting jeg har skrevet jeg har været udsat for, ved de folk der har gjort det imod mig udmærket godt at det enten ER dem eller en hentydning til dem også. Og det gør mig intet, for jeg håber for dem at de indser det de gør gjorde er forkert. Ikke ment på en ond måde, men så de ligesom ved det og kan rette det op blandt mennesker. Jeg er den type person der elsker at se folk glade, hjælpe dem og være der for dem så godt jeg kan, om jeg kender dem eller ej. Og der er bloggen en god mulighed for mig at komme ud til folk med at de ikke står alene. Jeg er hende der står der lige pludselig med armene ude til siderne og siger ”Hej hallo, se mig! Jeg vil gerne være der for dig!”. Derfor åbnede jeg min facebook profil op for alle og sørgede for de kunne ansøge eller skrive til hver en tid. Den snapchat jeg bruger nu, startede med at være min private som KUN folk jeg kendte, var venner med den. Men det splittede jeg fra hinanden, da jeg indså at nogle fik den hjælp fra mig som de behøvede. 

 

Da jeg startede min blog, havde jeg aldrig regnet med at den ville nå ud til så mange som den er nu. Altså for at i kan være med i hvor vildt jeg selv synes det er… Mit aller første indlæg er blevet læst at 4 mennesker. Mit seneste indlæg (altså før det her) er blevet læst af over 8300 mennesker. Og sammenlagte kliks ligger jeg på lidt over 13.000 (folk der har trykket ind på min blog). Jeg synes det er vildt at den er nået så langt ud. Det har aldrig været min tanke at min blog skulle gå hen og blive en større en, men bare en jeg sad og hyggede mig lidt med. Når man ser at ens blog er gået fra 4 til 8000 følgere på ingen tid, vil man gerne lave det så seriøst som muligt, for at beholde deres interesse. Problemet er bare at jeg er den mest useriøse blogger overhovedet, jeg skrive rom alt og intet og alt imellem himmel og jord. Men om det er det folk synes der gør min blog fed, så er det det. Jeg ved det virkelig ikke og jeg ville sådan ønske det! 

Jeg vil gerne takke alle jer som gider følge med i blog og til alle jer som deler både selve bloggen og min snap ud til vennerne! Uden jer var jeg ikke kommet så langt!…❤️

 

 

Kærlighed til jer!❤️
– Sabs.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar