Jasmin Barkov AKA Diva

Nogle kender hende fra snapchat, hvor hun går under snapnavnet din-skattermus og andre kender hende fra Unge I Nattens Klør. Men hvor mange har givet hende en chance for at forklare hvorfor hun har taget det valg? Jeg gav hende den chance og har nu fået et helt andet synspunkt på hende! 
For at se mere til Jasmin, kan i trykke ind på tagget ovenover på billedet og se hendes egen gruppen

Første gang jeg hørte om og så til Jasmin var i Unge I Nattens Klør. Jeg forstod ikke hvorfor hun ville udsætte sig selv for de ting hun gjorde, for hun er en pæn pige, det synes jeg virkelig. Så jeg tog kontakt til Jasmin som har sagt ja til at besvare nogle spørgsmål omkring hendes valg og hvorfor og det synes jeg helt sikkert at folk burde læse, især alle dem der sviner hende til, fordi hun har taget det valg hun har.

 

Jasmin Barkov, facebook samtale med hende

Hvor gammel er du?
– 19 år.

Er du nogensinde blevet mobbet?
– Nej vil ikke sige, så nej.

Hvorfor sugardater du?
– Mangler penge til husleje og mit store penge forbrug.

Hvor gammel var du da det begyndte?
– Som luder 14 og 18 som suger.

Hvordan fik du ideen til at sugardate?
– Da jeg var 14 blev jeg tilbudt 10.000kr for et engang og derefter blev jeg så ved, men til sidst blev det for hårdt og så hørte jeg om sugerdating og valgte så det som en nemmere og sjovere løsning.

Har du nogensinde været utilfreds med dig selv?
– Ja jeg har ikke lige den bedste selvtillid.

Har du nogensinde følt at du ikke var god nok?
– Ja meget tit.

Hvordan tager du det at folk kalder dig luder?
– Tager det iskoldt da jeg ikke er flov over det jeg laver.

Hvordan er det at se at nogle udstiller dig dårligt, bare fordi har taget det valg du har?
– Det nogle gange hårdt men så kommer jeg i tanke om jeg elsker det jeg laver og det må folk bare recepter.

Går du i skole?
– Ja jeg går i 9 klasse da jeg venter på at starte på min uddannelse til sommer.

Har du overvejet at stoppe sugardating en dag?
– Ja når jeg har fået min uddannelse og fået fast Job og Den perfekte fyr så
Stopper jeg.

Hvis du selv kunne vælge et job, hvad skulle det så være?
– Helt klart Kosmetolog da det noget jeg selv går meget op i.

Under sugardating har du så prøvet at få følelser for en kunde?
– Det svært at sige da det er deres penge og ikke selve dem jeg får følelser for.

Hvad nu hvis du en dag finder en kæreste?
– Har haft en kæreste op til flere gange og så holder jeg Self pause med sugerdating.

Hvad siger din familie og venner til dit valg?
– De meget utilfredse.

Har du mistet noget på dit valg?
– Ja men så tænker jeg på hvor meget jeg vil mindste ved ikke at gøre det

 

Nogen vil nu ændre sin tanke om Jasmin og andre vil stadig vold hade hende, KUN pga det hun gør og fordi hun gør hvad hun vil. Jeg kender ikke Jasmin personligt, men jeg synes det er fucking sejt af hende at hun tør og at hun kæmper videre og stadig prøver at få en uddannelse og ”rigtigt’ job. Jeg ville ikke turde at gøre det. ikke fordi jeg ønsker at gøre det, men HVIS nu jeg ville det, jeg havde ikke turde! Jasmin har min fulde respekt og min fulde opbakning. Jeg forstår Jasmin fuldt ud i at det kan være hårdt for hende også, eftersom folk er sådan efter hende. Altså hun bliver udstillet og svinet til, fordi hun gør hvad hun kan lide at gøre, jeg forstår det ikke..

En ting jeg faktisk blev rigtig sur over i går, var at se hendes gamle bedsteveninde udstille hende som hun gjorde. Folk kender nok også vores alles dejlige Terese Tudal.. Jeg havde intet imod Terese i starten og jeg prøvede at hjælpe hende, men den pige, ik? ….. UGH!!!! Folk der følger Terese, har set at hun har oprettet en instagram i Jasmin’s navn, hvor hun har delt private billeder af Jasmin. Og der tabte jeg resten for Terese. Det er meget muligt de er uvenner, men det der er virkelig at gå over grænsen. Jeg ved godt Jasmin har gjort det samme mod Terese og jeg siger ikke at det er okay hun gør det, men Terese er altså lige en tand værre. Jeg ser kun Terese som en der jagter fame, eftersom hun altid har så travlt med at nu har hun 4000 der ser hendes ms, nu har hun 20.000, nu vil hun op på 50.000, STOP DIG SELV TERESE!

Jasmin er super imødekommende og hun prøver at svare folk når de skriver til hende og det jeg er overrasket over, når man ser hendes snapchat har over 3000 snaps der er modtaget, så jeg er virkelig positivt overrasket over at hun ville være med til det her og at hun faktisk har svaret mig. Hun er så sød! Jeg synes at folk burde give hende en chance.. Hun fortjener det.

 


Det her er Jasmin. Hun er 19 år gammel og er sugarbabe. Hun har mange haters kun pga hun sugardater og det kan ærligt ikke være rigtigt at hun skal nedgøres fordi hun tager valg, andre ikke tør gøre. Jeg ser ikke Jasmin som en luder.. Jasmin virker til at være en sød pige med hjertet det rette sted. Jasmin er en stærk pige!

Vil du se mere til Jasmin og følge med i hendes hverdag, kan du tilføje hendes snap –> din-skattermus

Jeg håber at mange vil give hende en chance og virkelig tænke over at bare fordi hun gør det her, er hun altså ikke nogen dårlig person.

 

 

Kærlighed til jer.<3
– Sabs.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

23 Kommentarer

 • Svar Anonym 7. september 2017 at 15:07

  Fantatsisk at du griber bolden, og får nogle sandheder frem, der hjælper til at forsvare og acceptere Jasmin.
  Men hvor er det dog modbydeligt, at du blander en alkoholskadet pige ind i en ellers fin historie, det er simpelthen under al kritik!

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 23. september 2017 at 15:04

   Jeg kommentere ud fra den måde Terese behandler mig/andre. Jeg har tilbudt at ville snakke/skrive med hende at hun sp skal være modbydelig mod mig, jamen sådan er det jo. ?

   – Sabs❤️

 • Svar Signe 7. september 2017 at 15:13

  Lige en kommentar til det du skriver omkring Terese. “Jeg ved godt Jasmin har gjort det samme mod Terese og jeg siger ikke at det er okay hun gør det, men Terese er altså lige en tand værre”. Enhver kan se/høre at Terese ikke er en helt rask pige, som faktisk alvorligt talt trænger til noget hjælp. Du skriver “STOP DIG SELV TERESE” – hvor jeg her tænker, at du måske skulle stoppe? Du skriver at du ikke siger det er okay, at Jasmin gjorde det, men alligevel er det en tand værre, fordi Terese vælger at give igen?
  Det er et meget fint blogindlæg, du har skrevet. Dog forstår jeg ikke hvorfor du vælger at skrive Terese ind i det?
  Du ødelægger lidt “det fine syn” vi skal få af Jasmin, ved at tage et skænderi/uvenskab med ind i det, og at DU vælger at blande dig.

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 7. september 2017 at 18:02

   Jeg blander mig skam ikke, men vælger at kommentere på deres uvenskab igen fordi Terese burde stoppe sig selv. Jeg har godt set jasmin har delt nogle ting med Terese. Men Jasmin har derimod aldrig lavet en instagram profil i Terese’s navn for at dele private billeder. Terese stopper ikke, hun bliver ved tydeligvis for at blive kendt. Hun har haft skrevet til mig at vi godt kunne være venner, men kun hvis jeg havde over 1000 views på snap. Så igen, Terese skal bare stoppe sig selv.:)

   Sabs.<3

   • sabseofficial
    Svar sabseofficial 11. september 2017 at 13:02

    Super, så pakker jeg lige The Fuck I Give ned…:)

    – Sabs <3

 • Svar Benny 7. september 2017 at 15:59

  Hun burde brændes! Find høtyvene frem

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 7. september 2017 at 17:59

   Håber du får det bedre en dag og respektere folk som ed er.:)

   Sabs.<3

 • Svar Misser 7. september 2017 at 17:36

  Kæft du skriver elendigt… “interview” lol

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 7. september 2017 at 17:58

   Så er det godt du ikke behøver at læse det jeg skriver om… Så du kan pænt hoppe videre og leve dit dejlige liv, uden at skulle læse min blog. Fortsæt god aften. 🙂

   Sabs.

 • Svar Bergie 7. september 2017 at 18:13

  Synes du burde læse dine blogindslag igennem, når du har skrevet dem færdigt. Ikke kun pga din grammatik, men også dit indhold. Du er ret dobbeltmoralsk, og modsiger dig selv. Dine grammatiske fejl giver et utroværdigt billede.
  Plus dine holdninger og argumenter, omhandle positiv støtte til Jasmin, er jammerlige.

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 8. september 2017 at 13:38

   Ugh, men nu er du hellere ikke tvunget til at læse mine indlæg og jeg gør det så godt jeg kan, så fordi jeg ikke lige er så god igen, sådan er deeeeeeet…:)

   Sabs.<3

 • Svar DR. Sutpik 7. september 2017 at 21:30

  Du tager helt fucking fejl. Jasmin er klart den værste når hun deler Tereses nøgenbilleder, hendes adresse, og nummer, på sin mystory. Jasmin søger også konstant at få flere views på sin mystory. Ikke nok med at hun er sugerbabe, tager hun også direkte penge for sex og nudes hvis men vil have det. Jasmin er en luder, og du har ikke styr på dit shit. Du burde også få styr på hvordan du skriver din blog, for det ligner at en 12 årig har skrevet det.

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 11. september 2017 at 12:59

   Delte meninger og holdninger. Jamen hvis du er så sej og så god, så kom da igang med at lave en blog. Så kan du se at der ligger meget mere bagom ”blogger livet” end du tror…:)

   -Sabs <3

 • Svar Simone 7. september 2017 at 23:28

  Nu ved jeg ikke hvad Jasmin har sagt til dig, man kan fortælle dig at hun ik er en skid bedre en Terese, og det er jeg sikker på at folk der har fulgt Jasmin gennem længere tid kan bekræfte du har kun hørt sagen fra den ene side af historien.

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 11. september 2017 at 13:00

   Nej, jeg har ikke kun hørt sagen fra den ene side, så…:)

   -Sabs.<3

 • Svar Amanda 7. september 2017 at 23:37

  Forstår ikke hvorfor du syntes Jasmin er mere uskyldig i det her en Terese Jasmin har op til flere gange truet hende med knive over Snapchat og har enda oprettet en begivenhed på Facebook om at alle skulle komme og smadre hende, og har enda offentlig gjordt hendes adresse så ja det kan da godt være at Terese er gået langt over grænsen men Jasmin er tilgengæld psykisk ustabil og sindsyg…

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 11. september 2017 at 12:57

   Hej Amanda. Nu tror jeg det er forskelligt alt efter hvordan man ser på det. Ikke at Jasmin har ret til de ting du har skrevet, OVERHOVEDET. Men fx som den periode jeg har skrevet om, deler Terese billeder af Jasmin på en instagram profil, der står i Jasmin’s navn, hvor Jasmin (før gruppen om at tæske hende kom) beder Terese stille og roligt om at fjerne det, hvor Terese vælger at (undskyld sproget) men at spille en eller anden hård gangster bitch overfor Jasmin. Jeg havde ikke gjort som Jasmin, men et eller andet sted forstår jeg hende..:)

   – Sabs.<3

 • Svar K 8. september 2017 at 12:14

  Sørgeligt indlæg og en ødelagt pige

 • Svar Yeasmin :-) 5. februar 2018 at 22:25

  Holy fuck hvor har jeg meget at sige.

  1. Din måde at skrive på er fucking kedelig. Det er som at læse en dansk stil indleveret fra en 6. Klasser som lavede den på én aften.

  2. Når folk giver dig konstruktiv kritik på din blog burde du nok tage imod den, i stedet for at spille fucking flabet. Ingen får lyst til at følge din blog når du spiller sådan en kælling.

  3. Fuck hvor er du stædig. Tænk at du beskytter Jasmin selvom hun rent faktisk mobber en psykisk syg pige(Terese). Prøv lige fucking tænk dig om. Jeg er næsten 100% sikker på at du ved Jasmin er mere fucked up, men alligevel så går du efter Terese. Er du bange for Jasmin eller hvad?

  4. Fuck hvor er du forfærdelig til dansk grammatik og sprogforbrug.

  5. Når man sælger sig selv for sex er man en LUDER. Dig og din overvægtige veninde Jasmin kan sugarcoate(hvis du overhovedet ved hvad det betyder) det ligeså meget I vil, men ordet luder er betegnelse for en person der tager imod penge for sex og det er det Jasmin gør. Det kan sagtens være hun nogengange kun putter med fyre for penge, men hun har stadig haft sex med fyre for at få penge?

  Ærligt bare slet det her. Ved godt vi bare kan lade være med at læse det men jeg har nok heller aldrig tænkt mig at besøge din lorte blog igen. Fuck hvor er du skrald til at skrive et oplæg???? Hvordan fanden forventer du at nogen som helst gider følge dig når du er så naiv, ikke kan forholde dig til alles meninger og holde dit sind åbent?

  Jeg håber godt nok du fatter hvad fuck jeg mener. DU STINKER. Enten så må du yde dit bedste på den her lorte blog ellers må du droppe det. Du får ingen success fordi det virker ikke engang som om du prøver.

  Med det sagt så er Jasmin en luder og du er talentløs. Farvel.

  • sabseofficial
   Svar sabseofficial 16. februar 2018 at 15:31

   Jeg tror ikke jeg kunne være mere ligelad med dine grimme ord. Det underholder mig kun at du kan have SÅ ondt i røven…:D Tror du selv på at jeg stopper bare fordi du er utilfreds? Og gider folk ikke følge mig? Synes nu at 20.000 er ok mange alligevel…;) Gå til lægen og få tjekket den smerte du har i røven, istedet for at lade det gå udover os andre, ik’ sveske?

   – Sabs.<3

   • Svar YEASMIN :-) 17. februar 2018 at 12:44

    Dit svar har jo lige støttet op omkring min udtagelse. Jeg har jo ret når jeg siger du ik kan tage imod konstruktiv kritik, hvilket er det man skal kunne når man er en blogger(især når man er så skrald som dig).

    Hvis jeg skal til lægen og ha tjekket fordi jeg har ondt i røven, burde du nok også blive tjekket for om du har en hjerneskade. Hvor gammel er du lige? Du opfører dig virkelig barnligt.

    Jeg er rimelig sikker på at de “20.000” følgere allesammen enten er pædofiler eller 12 årige piger. Men det giver jo også mening fordi din skrivemåde er på en 12 årigs niveau.

    Hey måske burde du forholde dig til emnet som er Jasmin Barkov og din blog, i stedet for at angribe mig bare fordi du ved jeg har ret i det jeg skriver.

    Hvis jeg skriver lorteblog.dk på google dukker den her blog frem.

    P.S. så er jeg rimelig sikker på man ikke skal bruge en tusch til at tegne øjenbryn op, bare lige et tip.

    • sabseofficial
     Svar sabseofficial 23. februar 2018 at 10:24

     Jeg læste til hjerneskade og så gad jeg ikke det mere…:’D Og kan fortælle dig at jeg skal have tjekket det op til sommer, så der er ikke noget der.:)

     – Sabs <3

  Skriv en kommentar